Ψύξη εναλλαγής συμπιεστών R404a κρύας αποθήκευσης 06CC899 30hp με το στάδιο 2 χαμηλό

Τόπος καταγωγής Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες
Μάρκα carrier
Πιστοποίηση CE Certification
Αριθμό μοντέλου 06CC899
Ποσότητα παραγγελίας min 1 τεμάχιο / Τεμάχια
Τιμή negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες Κοντραπλακέ pallet+Plywood
Δυνατότητα προσφοράς 50 μονάδες το μήνα
Λεπτομέρειες
Όρος Νέος Τύπος έμβολο
Μουγγός Ναι Τάση 380v/3ph/50hz (ή προσαρμοσμένος)
Βάρος 255KG Εξουσιοδότηση Ένα έτος
Υψηλό φως

συμπιεστής ψύξης για το κρύο δωμάτιο

,

συμπιεστής τύπων βιδών

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Νέος 06CC899 06CC899F210 R404A 30HP μεταφορέων συμπιεστής ψύξης Carlyle 06CC εναλλάσσοντας με 2-Stage χαμηλό

Ο σύνθετος δροσίζοντας τη συμπιεστής Carlyle προσφέρει την υψηλότερη ενεργειακή αποδοτικότητα διαθέσιμη για την ψύξη χαμηλής θερμοκρασίας κατά χρησιμοποίηση ενός ενιαίου συμπιεστή. Ένας ενιαίος σύνθετος δροσίζοντας συμπιεστής Carlyle παρέχει την ικανότητα και την αποδοτικότητα ίσες με ένα συμπληρωματικό σύστημα δύο-συμπιεστών.

Ο σύνθετος δροσίζοντας συμπιεστής Carlyle σχεδιάζεται με δύο στάδια συμπίεσης σε ένα ενιαίο σώμα και χρησιμοποιεί από ένα απλό πιάτο για να καλύψει τον ανταλλάκτη θερμότητας που είναι το σύστημα subcooler.

Μια παραλλαγή του δύο σταδίων συμπληρωματικού συστήματος, ο εσωτερικά συντεθειμένος συμπιεστής χτίζει και τα υψηλά και χαμηλά στάδια σε ένα σώμα συμπιεστών. Σε αυτό τακτοποιήστε σημαμένος, η συμπίεση ολοκληρώνεται σε δύο στάδια, ακίνδυνα και οικονομικά.

Όλα τα πρότυπα 06CC έχουν έξι κυλίνδρους. Τέσσερις κύλινδροι ενεργούν ως χαμηλό στάδιο και «ωθήστε» την πίεση αναρρόφησης από το φορτίο ψύξης στην ενδιάμεση πίεση. Οι υπόλοιποι δύο κύλινδροι, που ενεργούν ως υψηλό στάδιο, ολοκληρώνουν τη συμπίεση στα κανονικά atures ιδιοσυγκρασίας συμπύκνωσης. Το αποτέλεσμα είναι χαμηλότερες εσωτερικές απώλειες και sor compres- που παραδίδει περισσότερη ικανότητα στην ίδια μετατόπιση. Οι χαμηλότερες απώλειες αυξάνουν τις λειτουργούσες αποδοτικότητες.

 

 

  • Το καινοτόμο σχέδιο του Carlyle το κάνει κυριολεκτικά δύο συμπιεστές στο ένα, και με τα υψηλά και χαμηλά στάδια που ενσωματώνονται.

  • Το σχέδιο βαλβίδων στενός-καθισμάτων το κάνει τον αποδοτικότερο χαμηλής θερμοκρασίας συμπιεστή στην αγορά και στις εφαρμογές HCFC και HFC στα 6 1/2 HP σε 30 σειρές HP.

  • Βελτιστοποιεί τη λειτουργία συστημάτων.

  • Συμβατό σύστημα με τις ψυκτικές ουσίες HFC και πετρέλαιο σημείου εισόδου στις ενιαίες, πολλαπλασιασμένες και παράλληλες διαμορφώσεις σχεδίου συστημάτων.

  • Η χρησιμοποίηση υγρή ελαχιστοποιεί την υγρή διακύμανση θερμοκρασίας σε TXVs στα συστήματα που ενσωματώνουν να επιπλεύσει τις θερμοκρασίες συμπύκνωσης.

  • Ηλεκτρονικός oil-pressure διακόπτης.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
Πρότυπο

Αντικατάσταση

Πρότυπος αριθμός

Άλογο

Δύναμη

Ροή αέρος

@1750 ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΉ/ΛΕΠΤΌ (CFM)

Αριθμός

Κύλινδροι

Πετρέλαιο

Αλλαγή (πίντες)

Καθαρός

Βάρος

(Λίβρες)

06CC125 06CY125 6.5 23.9 6 9.5 335
06CC228 06CY228 7.5 28.0 6 9.5 330
06CC337 06CY337 10 37.1 6 9.5 345
06CC550 06CY550 15 50.3 6 19 545
06CC665 06CY665 20 68.3 6 19 555
06CC675 06CY675 20 75.4 6 19 555
06CC899 06CY899 30 99.0 6 19 580

 

 

Σύστημα ενιαίος-συμπιεστών 06CC που διοχετεύει με σωλήνες τη διοχέτευση με σωλήνες συστημάτων πολλαπλάσιος-συμπιεστών 06CC

01.jpg02.jpg03.jpg

 

-20~+45â „ƒ ευφυή ενσωματώνουν τις εμπορικές συμπυκνώνοντας μονάδες 3HP R404a ψύξης για την αποθήκευση KB030RLE 3 κρύων δωματίων

 

Οι υπηρεσίες μας
Α. ατομίκευση & προσαρμογή

Βιομηχανία ψύξης, εφαρμοσμένη μηχανική κρύας αποθήκευσης Γεωργία, τρόφιμα, εστιατόριο, χημική βιομηχανία μπορούμε να αναλάβουμε τα σχέδια σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

 

Β. άριστη εξουσιοδότηση

KUB παρέχει μέχρι την περίοδο εξουσιοδότησης ενός έτους. Εάν υπάρχουν οποιαδήποτε προβλήματα ποιότητας των προϊόντων, θα επιστρέψουμε την επεξεργασία, και είμαστε αρμόδιοι στο τέλος.

Παρέχουμε την άριστη υπηρεσία για να λύσουμε τις ανησυχίες σας.

 

Η Co. εξοπλισμού ψύξης της Σαγκάη KUB, ΕΠΕ είναι μια προηγμένη επιχείρηση που ειδικεύεται στο σχέδιο,

κατασκευή και εμπόριο του εξοπλισμού ψύξης.

Ιδρυμένοι το 2000 έχουμε υιοθετήσει διεθνώς τη προηγμένη τεχνολογία για να ικανοποιήσουμε όλες τις διαφορετικές ανάγκες του μας

διαφορετικοί πελάτες.

Τα κύρια προϊόντα περιλαμβάνουν: ο τύπος παραθύρων & οι ανοικτές συμπυκνώνοντας μονάδες τύπων, αέρας δρόσισαν, δροσισμένες νερό συμπυκνώνοντας μονάδες,

οι μονο συμπυκνώνοντας μονάδες τύπων φραγμών διασπασμένες, συμπυκνώνοντας μονάδες βιδών χαμηλής θερμοκρασίας, ράφια συμπιεστών, βιομηχανικά ψυγεία, αεροψυχραντήρες δ-σειρών, διπλασιάζουν τους δευτερεύοντες φυσώντας αεροψυχραντήρες, ξεπαγώνοντας αεροψυχραντήρες νερού, δροσισμένος αέρας συμπυκνωτής,

το νερό σωλήνας-Shell δρόσισε τους συμπυκνωτές, τον εξατμιστήρα σωλήνας-Shell και τα ηλεκτρικά κιβώτια ελέγχου, κ.λπ.

Οι όλες μονάδες μας υιοθετούν τους παγκοσμίως διάσημους συμπιεστές εμπορικών σημάτων όπως KUB, μεταφορέας, Carlyle, Copeland,

Emerson, Maneurop, Tecumseh, danfoss κ.λπ., με την άριστη απόδοση μια όμορφη εμφάνιση.

Χρησιμοποιούνται ευρέως στην κρύα αποθήκευση, ξενοδοχεία, βιομηχανικές διαδικασίες, ιατρικές βιομηχανίες, χημικές βιομηχανίες, κατέψυξαν τα φορτηγά, βιομηχανίες σκαφών όλες οι άλλες θέσεις όπου η κρύα αποθήκευση απαιτείται.

Τα προϊόντα και οι λύσεις μας έχουν εφαρμοστεί ευρέως στην ταχέως αναπτυσσόμενη κινεζική αγορά, που παρέχει τις δεκάδες

χιλιάδες βιομηχανικός εξοπλισμός στα μηχανήματα, την ηλεκτρονική, τα πλαστικά, το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν, τα τρόφιμα, τη andrenewable ενέργεια ιατρικής, χημικής βιομηχανίας και τους σχετικούς τομείς.

KUB αναγνωρίζεται ευρέως και γίνεται σεβόμενο από τους κατασκευαστές, τους τεχνικούς και το τέλος - χρήστες στη βιομηχανία.

Εξάγουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο χώρα στις θέσεις όπως η Ευρώπη, Μέση Ανατολή, νοτιοανατολικό σημείο

Ασία, Αφρική, κ.λπ. και υποστηρίζουμε τους πελάτες μας με υψηλό - ποιοτικά προϊόντα και με το κλειδί στο χέρι λύσεις.

 

Συμπυκνώνοντας μονάδα 4HE18Y 2 συμπιεστών κρύων δωματίων

 

 

Συσκευασία & ναυτιλία

Συμπυκνώνοντας αερόψυκτη μονάδα ψύξης κρύας αποθήκευσης:

Η επιχείρηση έχει προωθήσει την τεχνολογία δικτύων πληροφοριών και την άριστη θέση, ένα υγιές σύστημα διαχείρισης και έναν σύγχρονο τρόπο επικοινωνίας και πολύπλευρων υπηρεσιών. Επιμένουμε σε όλα από τις πραγματικές ανάγκες των πελατών, η εφαρμογή της ολόκληρης ελεγκτικής υπηρεσίας μεταφορών είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα. Αυτά είναι τα αγαθά εγκαίρως, ασφαλής, αποδοτικός προορισμός για να παρέχουν την αποτελεσματική προστασία.

 

40HP ημι ερμητικός CARLYLE ΣΥΜΠΙΕΣΤΉΣ μεταφορέων ΓΙΑ το κεντρικό ψυγείο 0 κλιματισμού ΣΥΣΤΗΜΆΤΩΝ 06EA299600 HVACCarrier Carlyle Cold Room Compressor 18-00055-20rm2 Ac Power Cfm Designation Oil Less  Lubrication 1

Συνιστώμενα προϊόντα