Το μυστικό του συστήματος ψύξης: υγρός καθρέφτης, πόσα ξέρεις;

October 20, 2023

Πρώτον, τι είναι ένας υγρός καθρέφτης;

Το γυαλί θέσης τοποθετείται ανάμεσα στον συμπυκνωτή και το γκάζι για την παρακολούθηση της κατάστασης του υγρού ψυκτικού,και μπορεί επίσης να κρίνει την ποιότητα του λιπαντικού ελαίου και την περιεκτικότητα σε νερό στο ψυκτικό από το χρώμα του υγρού.Επιπλέον, technicians can also judge whether the refrigerant circulation in the system is normal and whether there are other problems such as blockage or insufficient refrigerant by observing the flow in the sight glass, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν τους τεχνικούς να εντοπίζουν και να λύνουν γρήγορα προβλήματα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το μυστικό του συστήματος ψύξης: υγρός καθρέφτης, πόσα ξέρεις;  0

Δεύτερον, γιατί το ψυκτικό σύστημα χρειάζεται έναν υγρό καθρέφτη;

Υπάρχουν αρκετοί σημαντικοί λόγοι για τη χρήση του γυαλιού θέσης στο σύστημα ψύξης:

1- κρίνετε την κατάσταση λειτουργίας του συστήματος ψύξης: το ψυκτικό θα μεταβληθεί από αέριο σε υγρό κατά τον κύκλο ψύξης,και αν υπάρχουν φυσαλίδες στο ψυκτικό του συστήματος μπορεί να παρατηρηθεί μέσω του καθρέφτη.Εάν το υγρό είναι γεμάτο, αυτό σημαίνει ότι το φορτίο του ψυκτικού είναι φυσιολογικό.Εάν υπάρχουν φυσαλίδες, ο αριθμός και η ποσότητα των φυσαλίδων μπορούν να βοηθήσουν στην εκτίμηση της κατάστασης της μονάδας, όπως αν υπάρχει έλλειψη ψυκτικού και αν έχει μπλοκαριστεί.

2Η ένδειξη υγρασίας του συστήματος ψύξης: Το στοιχείο δείκτη στο κέντρο του οπτικού υγρού καθρέφτη είναι εξαιρετικά ευαίσθητο στην υγρασία.μπορεί να παρατηρηθεί η κατάσταση του ψυκτικού στο υγρό σωλήνα στην συσκευή ψύξης και η περιεκτικότητα σε υγρασία στο ψυκτικό, και ο δείκτης του οπτικού καθρέφτη υγρού αλλάζει σταδιακά χρώμα με την αλλαγή της περιεκτικότητας σε υγρασία στο σύστημα.Επιπλέον, το γυαλί θέασης χρησιμοποιείται επίσης για την παρατήρηση της ροής λιπαντικού ελαίου από τον διαχωριστή ελαίου στον αγωγό επιστροφής πετρελαίου.

 

Κατάσταση δείκτη υγρού καθρέφτη:

Πράσινο: υποδηλώνει ότι το σύστημα ψύξης δεν περιέχει επικίνδυνο ατμό νερού.

Κίτρινο: υποδηλώνει ότι η περιεκτικότητα σε υδρατμούς στον υγρό αγωγό του συστήματος ψύξης είναι πολύ υψηλή.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το μυστικό του συστήματος ψύξης: υγρός καθρέφτης, πόσα ξέρεις;  1

3Παρακολούθηση της λειτουργίας του συστήματος ψύξης: Παρατηρώντας τη ροή του υγρού στο γυαλί, οι τεχνικοί μπορούν να παρακολουθήσουν τη λειτουργία του συστήματος ψύξης.Αν η ροή του υγρού είναι ανώμαλη ή ασταθής, μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχουν λάθη ή άλλα προβλήματα στο σύστημα ψύξης, τα οποία απαιτούν περαιτέρω επιθεώρηση και επισκευή.

Τρίτον, η επιλογή υγρών γυαλιών υψηλής ποιότητας

Οι ακόλουθοι παράγοντες πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την επιλογή γυαλιών υψηλής ποιότητας:

1Υλικό: Το υλικό των γυαλιών πρέπει να έχει αντοχή στη διάβρωση, αντοχή σε υψηλή πίεση, υψηλή διαφάνεια και υψηλή αντοχή στη φθορά.Τα κοινά υλικά περιλαμβάνουν γυαλί, χαλκό και ανοξείδωτο χάλυβα.

 

2Οπτικό πεδίο: Το πεδίο του υγρού πρέπει να παρέχει ένα καθαρό οπτικό πεδίο, το οποίο είναι βολικό για τον χειριστή να παρατηρεί τη ροή του υγρού και να κρίνει την κατάσταση του συστήματος.

3Ασφάλεια: Τα γυαλιά προστασίας πρέπει να έχουν επιδόσεις ασφάλειας, να μπορούν να αντέχουν στην υψηλή πίεση και το υψηλό περιβάλλον θερμοκρασίας στο σύστημα,και να αποφεύγονται ατυχήματα ασφαλείας που προκαλούνται από προβλήματα όπως ρήξη ή πτώση των γυαλιών προστασίας.

4Πεδίο εφαρμογής: Τα υγρά γυαλιά θα πρέπει να είναι κατάλληλα για διάφορους τύπους συστημάτων ψύξης, συμπεριλαμβανομένων των συμβατικών ψυκτικών και του CO, κλπ.

 

Εταιρεία Shanghai KUB Refrigeration Equipment Co., Ltd.
Διεύθυνση: Αριθμός 328 στο 4ο εργοστάσιο στην οδό Hengyong, περιοχή Jiading, Σαγκάη
Διεύθυνση εργοστασίου: Αριθμός 328 στο 4ο εργοστάσιο στην οδό Hengyong, περιοχή Jiading, Σαγκάη
Ώρα εργασίας: 8:30-17:30 (ώρα Πεκίνου)
Τηλέφωνο:

86-021 -63184860-17 ((Χρόνος εργασίας)

86--13916495206 ((Χωρίς εργάσιμο χρόνο)

Φαξ: 86-021-53750132
E-mail: lucy@shkubao.com

 

Διαχειριστής πελατών
Ο κ. Μικ Κάι
Τηλέφωνο: +86 13588563336
WhatsApp: +86 13588563336
Skype: Κουμπ.Μικ.
Στο WeChat: CP9301
E-mail: kub02@shkubao.com
Δεσποινίς Μόφι Μάο.
Τηλέφωνο: +86 15001938306
WhatsApp: +86 15001938306
Στο WeChat: Κουμπ-μαομάο
E-mail: kub@shhkubao.cn

 

Ο κ. Peter Huang
Τηλέφωνο: +86 15317830025
WhatsApp: +86 15317830025
Skype: Κουμπ-πέτερ
Στο WeChat: Shkub_01
E-mail: lucy@shkubao.com