Πώς να μειώσει την ξηρά κατανάλωση τροφίμων κρύας αποθήκευσης;

August 12, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να μειώσει την ξηρά κατανάλωση τροφίμων κρύας αποθήκευσης;

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, και τον ψύξης, το βάρος των τροφίμων μειώνεται λόγω της εξάτμισης του νερού στα τρόφιμα ή της εξάχνωσης των κρυστάλλων πάγου, η οποία είναι συνήθως γνωστή ως «ξηρά κατανάλωση» των τροφίμων.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να μειώσει την ξηρά κατανάλωση τροφίμων κρύας αποθήκευσης;  0

Ο χρόνος ξήρανσης των τροφίμων είναι όχι μόνο απώλεια βάρους. Σύμφωνα με τη σχετική πληροφορία, κάθε 1kcal της θερμότητας που εισάγει την κρύα αποθήκευση θα αναγκάσει την ξηρά κατανάλωση κατεψυγμένων προϊόντων για να είναι 0.15~0.2g. Η επιφάνεια των τροφίμων θα εμφανιστεί ξηρά, και η ποιότητα των τροφίμων θα μειωθεί.

Παραδείγματος χάριν, όταν φθάνει η ξηρά κατανάλωση φρούτων και λαχανικών σε 5%, θα χάσουν τη φρέσκια και παχουλή εμφάνισή τους και θα παρουσιάσουν προφανές φαινόμενο μαρασμού.

Τα αυγά στην κρύα αποθήκευση μπορούν να αναγκάσουν τα κύτταρα αέρα για να αυξηθούν λόγω της εξάτμισης του νερού.

Κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης, η επιφάνεια των παγωμένων ψαριών οφείλεται ξηρός στην εξάχνωση των κρυστάλλων πάγου, και στο πλαίσιο της δράσης του οξυγόνου στον αέρα, το λίπος θα οξειδωθεί και rancid, και η επιφάνεια θα γίνει κίτρινη και καφετιά, που όχι μόνο θα επιδεινωθεί στην εμφάνιση, αλλά και θα μειωθεί στο γούστο, τη γεύση και τη θρεπτική αξία.

Επομένως, έχει μεγάλη σημασία οικονομική για να μειώσει την ξηρά κατανάλωση τροφίμων στην κρύα αποθήκευση.

 

Πώς να μειώσει την ξηρά κατανάλωση τροφίμων κρύας αποθήκευσης;

Συνήθως να μειώσει την ξηρά κατανάλωση αρχίζει από δύο πτυχές:

Κατ' αρχάς, είναι απαραίτητο να βελτιωθεί το σχέδιο, δηλ., μειώνει τη θερμοκρασία ψύξης, κονταίνει την ψύξη ή ο παγώνοντας χρόνος των προϊόντων, εύλογα αύξηση η περιοχή του εξατμιστικού σωλήνα εξάτμισης, βελτιώνει τη μορφή ψύξης του εξοπλισμού, τακτοποιήστε εύλογα τη θέση του εξατμιστικού σωλήνα εξάτμισης, βελτιώστε την αποδοτικότητα του στρώματος θερμικής μόνωσης, μειώστε τη διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ της θερμοκρασίας εξάτμισης και της θερμοκρασίας αποθήκευσης, κ.λπ.

Δεύτερον, αρχίστε με τη διαχείριση λειτουργίας να μειώνετε την ξηρά κατανάλωση τροφίμων και να διατηρείτε μια λογικές θερμοκρασία και μια υγρασία αποθηκών εμπορευμάτων.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να μειώσει την ξηρά κατανάλωση τροφίμων κρύας αποθήκευσης;  1

Η εμπειρία την ξηρά κατανάλωση προϊόντων που οι εργαζόμενοι ψύξης έχουν συνοψίσει προσεκτικά κατά τη διάρκεια των ετών κυρίως περιλαμβάνει τα ακόλουθα σημεία:

1) Λογική λειτουργία για να κοντύνει τον κρύο χρόνο απασχόλησης. Προκειμένου να μειωθεί η ξηρά κατανάλωση προϊόντων στο στάδιο της ψύξης και του παγώματος, είναι πρώτα απαραίτητο να μεγιστοποιηθεί η επίδραση του εξοπλισμού ψύξης και να ο κρύος χρόνος επεξεργασίας όσο το δυνατόν περισσότερο. Το δροσίζοντας δωμάτιο ή το δωμάτιο παγώματος πρέπει να δροσιστεί στη χαμηλότερη σχεδιασμένη θερμοκρασία πρίν αγοράζει, δηλ., το δροσίζοντας δωμάτιο πρέπει να δροσιστεί πρίν αγοράζει, και ο ανεμιστήρας πρέπει να ανοιχτεί αφότου τελειώνουν το προϊόν. Όταν το προϊόν φθάνει στην απαραίτητη χαμηλή θερμοκρασία, τον ανεμιστήρα θα σταματήσουν και η αποθήκη εμπορευμάτων θα μεταφερθεί. Κατά χρησιμοποίηση του δροσίζοντας δωματίου και του παγώνοντας χρόνου, εάν η ποσότητα αγαθών που αγοράζονται είναι μικρή, δροσίζοντας τη δωμάτιο πρέπει να ελαχιστοποιηθεί, και το κρύο δωμάτιο πρέπει να αποφευχθεί για να επεξεργαστεί τα αγαθά ενός μικρού ποσού. Διαφορετικά, τον κρύο χρόνο εργασίας και απασχόλησης ανεμιστήρων πρέπει να κοντύνουν αναλόγως. Το μεγαλύτερο ή παχύτερο κρέας, κ.λπ., πρέπει να κρεμαστεί πιό κοντά στο σωλήνα εξάτμισης ή όπου η ταχύτητα ανέμου είναι υψηλή για να βελτιώσει την αποδοτικότητα της κρύας επεξεργασίας.

2) Τηρήστε το κρύο δωμάτιο όσο το δυνατόν περισσότερο την ελάχιστη θερμοκρασία που διευκρινίζεται στο σχέδιο. Η θερμοκρασία και η υγρασία στην αποθήκη εμπορευμάτων πρέπει να κρατηθούν ομοιόμορφη, και δεν πρέπει να υπάρξει καμία μεγάλη διακύμανση. Η αποθήκευση τροφίμων πρέπει να γίνει κάποτε όσο το δυνατόν περισσότερο.

3) Το αρμόδιο προσωπικό πρέπει να ενισχύσει τη συντήρηση και τη διαχείριση του στρώματος θερμικής μόνωσης και του moisture-proof στρώματος. Η κανονική επιθεώρηση των χαλαρών υλικών είναι απαραίτητη για να οργανώσει την αντικατάσταση εάν τα προβλήματα βρίσκονται.

4) Μειώστε την εξωτερική θερμότητα στην αποθήκη εμπορευμάτων. Δεν πρέπει να υπάρξει ένας μεγάλος αριθμός εργαζομένων στην αποθήκη εμπορευμάτων για να επιλέξει τα αγαθά. Κλείστε τα φω'τα και κλείστε την πόρτα κρύας αποθήκευσης εγκαίρως.

5) Πρέπει να συσσωρευθούν τα παγωμένα αγαθά στο κατεψυγμένο δωμάτιο όσο το δυνατόν περισσότερο. Ο ίδιος ιδιοκτήτης πρέπει να προσπαθήσει να συσσωρεύσει την ίδια ποικιλία των αγαθών με πολύ όπως πιθανή, και να προσπαθήσει να καταστήσει το σωρό όσο το δυνατόν μεγαλύτερο, έτσι ώστε η αποθήκη εμπορευμάτων συχνά πλήρως φορτώνεται. Όταν δεν υπάρχουν πολλά προϊόντα, παρόμοια προϊόντα ή προϊόντα που μπορούν να αναμιχθούν μπορεί να τεθεί από κοινού. Εντούτοις, τα συσκευασμένα και unpackaged αγαθά γενικά δεν αποθηκεύονται στο ίδιο κατεψυγμένο δωμάτιο, ή συσσωρεύονται στις κατηγορίες.

6) Προσπαθήστε να αποφύγετε ένα small-capacity ανώτερο στρώμα, ένα κατεψυγμένο δωμάτιο με τη φτωχή μόνωση θερμότητας ή μια μεγάλη ροή θερμότητας για τη μακροπρόθεσμη ψύξη των παγωμένων προϊόντων.

7) Όταν τα προϊόντα όπως τα πουλερικά, τα ψάρια και τα υποπροϊόντα καταψύχονται, η επιφάνεια πρέπει να ντυθεί με τον πάγο όσο το δυνατόν περισσότερο. Εάν η μακροπρόθεσμη ψύξη απαιτείται, το νερό μπορεί να ψεκαστεί στην επιφάνεια του σωρού για τη θεραπεία, αλλά το νερό πρέπει να αποτραπεί από το στάλαγμα στα πατώματα, τους τοίχους και το δροσίζοντας εξοπλισμό. Αφότου palletized το παγωμένο κρέας, μπορεί να καλυφθεί με το μουσαμά ή την πλαστική κάλυψη. Τα αγαθά στο διάδρομο ή πλησιάζουν στην κατεψυγμένη πόρτα πρέπει να καλυφθούν καλά. Γενικά, πρέπει να ψεκαστεί το νερό σε ένα 3mm παχύ παλτό πάγου (το παλτό πάγου μπορεί να ψεκαστεί με το νερό σταδιακά). Όταν η ροή θερμότητας είναι μεγάλη, το παλτό πάγου είναι εύκολο να λειωθεί, έτσι δίνει την προσοχή για να διατηρήσει πάντα ένα ορισμένο πάχος του παλτού πάγου.

8) Για το καταψύχοντας δωμάτιο με τον αεροψυχραντήρα, η διανομή ροών αέρος στην αποθήκη εμπορευμάτων πρέπει να είναι λογική, και πρέπει να καταψυχτεί σε μια χαμηλή ταχύτητα ανέμου (που δεν υπερβαίνει 0.2-0.4m/s).

9) Τα τρόφιμα στην κρύα αποθήκευση πρέπει να συσκευαστούν με την πλαστική ταινία και το χαρτοκιβώτιο ή να ντυθούν με τον πάγο όσο το δυνατόν περισσότερο.

50HP βιομηχανικό δροσισμένο αέρας ψυγείο για το σχήμα εγχύσεων ανεμιστήρων εξωθητών 050HP βιομηχανικό δροσισμένο αέρας ψυγείο για το σχήμα εγχύσεων ανεμιστήρων εξωθητών 150HP βιομηχανικό δροσισμένο αέρας ψυγείο για το σχήμα εγχύσεων ανεμιστήρων εξωθητών 250HP βιομηχανικό δροσισμένο αέρας ψυγείο για το σχήμα εγχύσεων ανεμιστήρων εξωθητών 350HP βιομηχανικό δροσισμένο αέρας ψυγείο για το σχήμα εγχύσεων ανεμιστήρων εξωθητών 4

 

Co. εξοπλισμού ψύξης της Σαγκάη KUB, ΕΠΕ.
Διεύθυνση: Νο 328 στο 4ο δρόμο εγκαταστάσεων hengyong, περιοχή Jiading, Σαγκάη
Διεύθυνση εργοστασίων: Νο 328 στο 4ο δρόμο εγκαταστάσεων hengyong, περιοχή Jiading, Σαγκάη
Χρόνος εργασίας: 8:3017:30 (χρόνος του Πεκίνου)
Τηλέφωνο:

86-021 -63184860-17 (χρόνος εργασίας)

86--13916495206 (μη εργάσιμος χρόνος)

Fax: 86-021-53750132
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το lucy@shkubao.com

 

 

Διευθυντής πελατών

Κα Amy LU

Τηλέφωνο: +8613916495206
WeChat: kubaosh
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το lucy@shkubao.com
 
 
Η Δεσποινίς. Mophy Mao
Τηλέφωνο: +8615001938306
WhatsApp: +8615001938306
WeChat: kub-maomao
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το kub@shhkubao.cn