Η διαφορά μεταξύ του αεροψυχραντήρα ανοξείδωτου και όλου του αεροψυχραντήρα ανοξείδωτου

February 22, 2023
τελευταία εταιρεία περί Η διαφορά μεταξύ του αεροψυχραντήρα ανοξείδωτου και όλου του αεροψυχραντήρα ανοξείδωτου

Όταν πολλοί χρήστες ερευνούν για την αγορά των αεροψυχραντήρων ανοξείδωτου σε Kub, ρωτιούνται εάν χρειάζεστε έναν όλος-ανοξείδωτο αεροψυχραντήρα χάλυβα ή έναν αεροψυχραντήρα μετάλλων φύλλων ανοξείδωτου. Ο ακόλουθος συντάκτης εισάγει εν συντομία τη διαφορά μεταξύ των δύο.

 

Το υλικό μετάλλων φύλλων του συμβατικού αεροψυχραντήρα δ-τύπων KUB είναι κράμα μαγνήσιο-αργιλίου, με τους υψηλής ποιότητας σωλήνες χαλκού μέσα, και βάζοντας φλάντζα στα πτερύγια αργιλίου στο οπίσθιο τμήμα, που εξοπλίζεται με τις μικρο-οπτικές μηχανές και άλλα υλικά. Το κλιματιστικό μηχάνημα ότι χρειαζόμαστε το μέταλλο φύλλων ανοξείδωτου πρόκειται να αλλάξει το κράμα αργιλίου μαγνήσιου στο ανοξείδωτο 304, και το υπόλοιπο των μερών είναι βασικά το ίδιο. Χρησιμοποιείται κυρίως σε ισχύ όπου το μέρος επιφάνειας του μετάλλου φύλλων είναι ανθεκτικότερο στη διάβρωση. Και ο άλλος όλος-ανοξείδωτος αεροψυχραντήρας χάλυβά μας χρησιμοποιεί το ανοξείδωτο 304 στο μέταλλο φύλλων, την εσωτερική διοχέτευση με σωλήνες, τα πτερύγια, τις λεπίδες ανεμιστήρων, και τα κάγκελα. Το Kubo σχεδίασε και κατέστησε τον εσωτερικό βυθίζοντας αγκώνα επίσης φιαγμένο από ανοξείδωτο. Η γενική αντίσταση διάβρωσης βελτιώνεται πολύ.

Τα πλεονεκτήματα όλου του ανοξείδωτου πέρα από τους αεροψυχραντήρες μετάλλων φύλλων ανοξείδωτου είναι προφανώς καταλληλότερα για τις περιπτώσεις με τα υψηλά διαβρωτικά περιβάλλοντα υγρασίας και όξινος-βάσεων. Αδικεί την απόδοση μεταφοράς θερμότητας των σπειρών ανοξείδωτου είναι ελαφρώς χαμηλότερος από αυτός των σωλήνων χαλκού. Κατά χρησιμοποίηση του συμπιεστή αναλογίας, την είναι απαραίτητο να επιλεχτεί μια μεγάλη διαμόρφωση για όλο τον αεροψυχραντήρα ανοξείδωτου. Μόνο κατά αυτόν τον τρόπο μπορέστε η επίδραση ανταλλαγής θερμότητας βάσει της εξασφάλισης αντίστασης διάβρωσης να εξασφαλιστεί.

Η επιχείρηση παράγει ανεξάρτητα όλους τους αεροψυχραντήρες ανοξείδωτου, που αποβάλλουν τους μεσάζοντες και που κερδίζουν δαπάνες για σας από την πηγή. Το εργαστήριο απασχολεί διάφορους πεπειραμένους κυρίους για τη συνέλευση και την παραγωγή, και ελέγχει αυστηρά τον υψηλό - ποιότητα των προϊόντων. Κάθε προϊόν υποβάλλεται σε έναν 24ωρο + πίεση-κρατώντας τη δοκιμή πρίν αφήνει το εργοστάσιο για να αποφύγει τα προβλήματα διαρροής. Η προσαρμοσμένη επεξεργασία σύμφωνα με τα σχέδια και η επεξεργασία cOem είναι επίσης αποδεκτές.

 

Co. εξοπλισμού ψύξης της Σαγκάη KUB, ΕΠΕ.
Διεύθυνση: Νο 328 στο 4ο δρόμο εγκαταστάσεων hengyong, περιοχή Jiading, Σαγκάη
Διεύθυνση εργοστασίων: Νο 328 στο 4ο δρόμο εγκαταστάσεων hengyong, περιοχή Jiading, Σαγκάη
Χρόνος εργασίας: 8:3017:30 (χρόνος του Πεκίνου)
Τηλέφωνο:

86-021 -63184860-17 (χρόνος εργασίας)

86--13916495206 (μη εργάσιμος χρόνος)

Fax: 86-021-53750132
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το lucy@shkubao.com