Πώς να κρίνει την ποιότητα του ημι κλειστού συμπιεστή εμβόλων γρήγορα; Το τέχνασμα είναι ακρίβεια

June 16, 2022
τελευταία εταιρεία περί Πώς να κρίνει την ποιότητα του ημι κλειστού συμπιεστή εμβόλων γρήγορα; Το τέχνασμα είναι ακρίβεια

«Συμπιεστής που υποδεικνύεται από τις γεωργικές επιχορηγήσεις»

Το 2021, το Νο 1 κεντρικό έγγραφο της κεντρικής κυβέρνησης πρότεινε να επιταχύνει την εφαρμογή του κατασκευαστικού προγράμματος δυνατότητας διοικητικών μεριμνών κρύων αλυσίδων για την αποθήκευση και τη συντήρηση των αγροτικών προϊόντων, και να προωθήσει την κατασκευή των μικρής κλίμακας εγκαταστάσεων κρύων αλυσίδων αποθήκευσης και συντήρησης σε Tiantou, τις χαμηλής θερμοκρασίας άμεσα πωλήσεις και το κέντρο διανομής προέλευσης, και εθνικής βάσης διοικητικών μεριμνών κρύων αλυσίδων σπονδυλικών στηλών.

 

Προκειμένου να εφαρμοστούν η απόφαση και η επέκταση της κεντρικής κυβέρνησης και να επιταχυνθεί η κατασκευή της κρύας αποθήκευσης και της φρέσκος-κράτησης των εγκαταστάσεων στην παραγωγή των περιοχών, Hunan το επαρχιακό τμήμα γεωργίας και αγροτικών υποθέσεων και Hunan το επαρχιακό τμήμα χρηματοδότησης εξέδωσαν από κοινού το σχέδιο εφαρμογής για την κατασκευή της κρύας αποθήκευσης και της φρέσκος-κράτησης των εγκαταστάσεων στην παραγωγή των τομέων των αγροτικών προϊόντων το 2021 (Νο 66 έγγραφο XNL [2021]). Συγχρόνως, τύπωσε επίσης και διένειμε το τεχνικό σχέδιο για την κατασκευή της κρύας αποθήκευσης και της φρέσκος-κράτησης των εγκαταστάσεων στους παράγοντας τομείς των αγροτικών προϊόντων στο επαρχία Hunan που προετοιμάστηκε από τη επιτροπή εμπειρογνωμόνων.

 

Το σχέδιο έχει ορισμένες προτάσεις στις οποίες εμπορικό σήμα συμπιεστών στη χρήση στην κρύα αποθήκευση. Παραδείγματος χάριν, στη στήλη του συμπιεστή εμβόλων, η ψύξη Lixi επιλέχτηκε στη «κρύα αποθήκευση προέλευσης αγροτικών προϊόντων επαρχία Hunan του 2021 και φρέσκος-κράτηση του καταλόγου κατασκευής». Σύμφωνα με τον κ. Zhao, «αφ' ενός, το οριζόμενο εμπορικό σήμα μπορεί να αποφύγει τις πολεμίστρες των πλαστών προϊόντων αφ' ετέρου, βεβαιώνει επίσης την ποιότητα των συμπιεστών μας.»

 

Μόλις η πολιτική εκδόθηκε, πολλές επιχειρήσεις ψύξης Hunan ανήγγειλαν μέσα την αντεκδικητική αύξηση. Σχεδόν 10000 κρύων πόρτες αποθηκεύσεων και κρύας αποθήκευσης προστέθηκαν Hunan, και οι εμπορικές ευκαιρίες κρύας αποθήκευσης 1billion ξέσπησαν. Η ψύξη Lixi εκμεταλλεύθηκε αυτήν την ευκαιρία να ανοιχτεί ένα νέο Xintiandi στη Hunan αγορά.

 

 

 

 

«Συμπιεστής της διεθνούς ποιότητας»

Αυτή τη στιγμή, η τεχνική διαδικασία, το πρότυπες σχέδιο και οι παράμετροι προϊόντων πολλών εσωτερικών επιχειρήσεων συμπιεστών αναφέρονται στα διεθνή εμπορικά σήματα. Εντούτοις, διαπιστώνεται ότι έναντι του διεθνούς προηγμένου επιπέδου, μερικές επιχειρήσεις έχουν ακόμα ένα ορισμένο χάσμα στο θόρυβο και την αποδοτικότητα. Η αντοχή δεν είναι αρκετά υψηλή, η ακρίβεια των μερών δεν είναι αρκετά καλή, και η αναλογία όγκου και ενεργειακής αποδοτικότητας εξάτμισης δεν μπορεί να φθάσει στη χαρακτηρισμένη αξία.

Το chengruo ψύξης Lixi, συμπιεστής Lixi έχει φθάσει στο διεθνές επίπεδο. Γίνεται κατανοητό ότι Lixi έχει λάβει το πιστοποιητικό της γενικής μηχανικής και ηλεκτρικής Co. δοκιμής και ερευνητικού κέντρου προϊόντων Hefei, ΕΠΕ που η αξιολόγηση δείχνει ότι η ικανότητα ψύξης, ο συντελεστής απόδοσης, η θερμοκρασία και η ικανότητα του μηχανισμού συμπίεσης Lixi είναι όλες εξάτμισης εξάτμισης κατάλληλοι.

Ο γενικός διευθυντής Zhao που εισήχθη, «ένας πελάτης σε Hebei διαπίστωσε ότι ένας ημι κλειστός συμπιεστής εμβόλων 50 κομματιού είναι αρκετός για μια κρύα αποθήκευση, ενώ μερικοί συμπιεστές χρειάζονται 60p ή 80p. Επειδή η ικανότητα ψύξης δεν είναι μέχρι τα πρότυπα, η ικανότητα ψύξης του συμπιεστή Lixi είναι 30% υψηλότερο από αυτό αυτών των προϊόντων. Ο πελάτης σε Shandong που επισημαίνει ότι ο συμπιεστής Lixi ήταν αποφασιστικός και γρήγορος όταν χτύπησε μια χαμηλή θερμοκρασία του μείον 35 βαθμοί. Τα στοιχεία έδειξαν ότι ήταν μια ευθεία γραμμή. Προηγουμένως, αγόρασαν τους συμπιεστές άλλων εμπορικών σημάτων και το χτύπημα μείον 15 βαθμούς μετά από αυτόν, αν και ο συμπιεστής τρέχει ακόμα, η θερμοκρασία μπορεί αργά να μειωθεί πάλι μετά από να σταματήσει εδώ για μια ή δύο ώρες. Η ικανότητα ψύξης δεν είναι μέχρι τα πρότυπα, και η ενέργεια σπαταλιέται. »

 

Επιπλέον, ο συμπιεστής Lixi έχει μοναδικές και τη ζωή υπηρεσιών και μια αντοχή. Σύμφωνα με τον κ. Zhao,

 

Οι «συμπιεστές Luxi έχουν χρησιμοποιηθεί για τρία έτη, αλλά δεν υπάρχει μόνο τέφρα και κανένα πετρέλαιο σε τους. Μερικοί συμπιεστές έχουν χρησιμοποιηθεί για ένα έτος, και η μείωση είναι πολύ γρήγορη. Οι πελάτες μας έχουν αναφέρει ότι οι συμπιεστές Luxi έχουν χρησιμοποιηθεί για 10 έτη, και η επίδραση είναι ακόμα πολύ σταθερή.

 

Υψηλός - η ποιότητα έχει δημιουργήσει μια καλή φήμη, κάνοντας Lixi φθάστε νέο σε έναν υψηλό στην παραγωγή και τις πωλήσεις το 2021, με μια αύξηση 30%. Τα προϊόντα χαιρετίζονται από τους διεθνείς πελάτες στη βορειοδυτικές Κίνα, Hunan, Shandong, Hebei και τη Νοτιοανατολική Ασία.

 

 

 

«Συμπιεστής υψηλής ακρίβειας»

 

Κατά την άποψη του κ. Zhao's, ο συμπιεστής Lixi είναι συγκρίσιμος με το διεθνή, με την υψηλής ενέργειας αποδοτικότητα και τη μακριά ζωή υπηρεσιών. Έχει πιστοποιηθεί από Hefei General Electric τη Co. μηχανημάτων, ΕΠΕ και έχει εγκωμιαστεί ιδιαίτερα από τους πελάτες, κυρίως που οφείλονται στην ακριβή αναζήτηση Lixi της ακρίβειας.
Γίνεται κατανοητό ότι ο συμπιεστής Lixi χρησιμοποιεί το παγκόσμιο πιό προηγμένο οριζόντιο επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρο και το κάθετο επεξεργαμένος κέντρο για την παραγωγή των μηχανών αεροσκαφών, και έχει την ισότιμη όργανο μέτρησης τρία CNC εργαλειομηχανές τόρνου, άλεσης, πλουτώνιου και διατρήσεων Μια batch προηγμένου εξοπλισμού όπως το πλήρες κέντρο δοκιμής απόδοσης συμπιεστών και μονάδων. Σύμφωνα με τον κ. zhaotongsheng, «η ακρίβεια επεξεργασίας του συμπιεστή καθορίζει την ποιότητα των προϊόντων, και η ακρίβεια επεξεργασίας εξαρτάται από τον εξοπλισμό επεξεργασίας.»
Ο προηγμένος εξοπλισμός εξασφαλίζει ακρίβειας, εξάτμιση ικανότητα και αποδοτικότητα, μειώνει θόρυβος, και επεκτείνεται υπηρεσία ζωή. Στην επιλογή των εξαρτημάτων και των πρώτων υλών, Lixi είναι πιό προσεκτικό. Το Lixi προσκαλεί τους παγκόσμιους τοπ μηχανικούς για να καθοδηγήσει την κατασκευή συμπιεστών στην περιοχή, αυστηρά έλεγχος κάθε σύνδεση, και να ακολουθήσει υψηλό - ποιότητα με την ακρίβεια και τη λεπτολόγη εργασία.
«Τα μέρη και τα συστατικά του συμπιεστή Lixi παρέχονται από τα γνωστά εσωτερικά εμπορικά σήματα, όπως ο στροφαλοφόρος άξονας. Το Lixi εξασφαλίζει ότι το υλικό του είναι υποβαλλόμενο σε θερμοθεραπεία επάνω από qt800, έτσι δεν είναι εύκολο να σπαστεί η συνδέοντας ράβδος ένα άλλο παράδειγμα είναι το πιάτο βαλβίδων. Μετά από να αλεστεί από έναν μύλο επιφάνειας, Lixi εμπιστεύεται επίσης μια επιχείρηση της Ταϊβάν για να πραγματοποιήσει την επεξεργασία “Laping” για να εξασφαλίσει ότι δεν υπάρχει κανένα διαγώνιο φαινόμενο αερίου υπάρχουν σφραγίζοντας επίσης στολίσματα. Τα εμπιστευτικά σφραγίζοντας στολίσματα του εμβόλου Lixi είναι όλα τα στολίσματα χάλυβα, ώστε να εξασφαλιστεί ότι ο συμπιεστής είναι oil-free. Το Lixi υποστηρίζει την εργασία και την παραγωγή ακρίβειας που το προϊόν ελέγχεται αυστηρά σε κάθε σύνδεση της παραγωγής. Ακόμη και το χρώμα παρέχεται από τους μεγάλους προμηθευτές. Ο δευτεροβάθμιος ψεκασμός χρωμάτων και η δευτεροβάθμια υψηλής θερμοκρασίας ξήρανση υιοθετούνται για να εξασφαλίσουν ότι ο συμπιεστής δεν ρίχνει το χρώμα και έχει μια τέλεια εμφάνιση. » Ο κ. Zhao εισήγαγε ότι το κόστος αγοράς μιας ρίψης και ενός δαχτυλιδιού εμβόλων Lixi είναι υψηλότερο από αυτό πολλών λόρδων. Η κατώτατη γραμμή τιμής σας είναι να εξασφαλιστεί ποιότητα των προϊόντων.
Τα εξαρτήματα και ο εξοπλισμός είναι η βάση του ποιοτικού συμπιεστή, και η ανώτερη τεχνολογία είναι ο πυρήνας της ανάπτυξης του συμπιεστή Lixi. Το Lixi απαιτείται με τα πιό προηγμένα πρότυπα στην Ευρώπη και την Ιαπωνία, και συνδυάζει την περισσότερα προηγμένη τεχνολογία και το σχέδιο αυτή τη στιγμή. Παραδείγματος χάριν, το υψηλής απόδοσης φέρον σχέδιο ολίσθησης τριβής του συμπιεστή Lixi μπορεί να εξασφαλίσει ομαλή λειτουργία Το ειδικό γραμμικό κυλινδρικό έμβολο και ο ιονικός στροφαλοφόρος άξονας αφαλάτωσης επιφάνειας εξασφαλίζουν τη ζωή υψηλής επίδοσης και υπηρεσιών των κρύων μερών Στο σχέδιο του πιάτου βαλβίδων, η μεγαλύτερη ικανότητα κατάψυξης και η πιό μικρή κατανάλωση ενέργειας εξασφαλίζονται Ο συμπιεστής είναι εξοπλισμένος με μια μοναδική ισορροπώντας συσκευή καναλιών ροής αέρα, που έχει τη διπλή λειτουργία της εξισορρόπησης του εσωτερικού χωρισμού πίεσης και πετρελαίου αέρα του σώματος, ώστε να εξασφαλιστούν η ελάχιστη απαλλαγή πετρελαίου κατά τη διάρκεια του ξεκινήματος και η λειτουργία του συμπιεστή.
«Κανένας δεν έχει υποβάλει τέτοιες υψηλές απαιτήσεις για μας, αλλά πρέπει να είμαστε αρμόδιοι για μας και τους πελάτες μας. Για να αναπτύξουμε Lixi, πρέπει να υπερβούμε τους λόρδους και τις έμφυτες ιδέες μας.» Το Zhaotongsheng, Πρόεδρος του Συμβουλίου των διευθυντών, είπε στο δημοσιογράφο σταθερά ότι κατά την τελευταία δεκαετία, Lixi έχει πάρει έναν πολύ δύσκολο και μόνο δρόμο. Είναι καλό ότι η αγορά και οι πελάτες δίνουν βαθμιαία το αγαθό Lixi ανατροφοδοτούν.