φρέσκος-κρατώντας κρύα αποθήκευση 2℃~8℃ 200m3 για τα λαχανικά και τα φρούτα

April 8, 2021

Συνήθως στους χώρους παραγωγής λαχανοκομικών ειδών της Κίνας, όπως η θάλασσα Bohai σε Shandong, Zhanjiang Guangdong, Yuanmou σε Yunnan, βόρειο Jiangsu, και ο διάδρομος Hexi στα βορειοδυτικά, όλο και περισσότερους φρούτα και αγρότες πεπονιών επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν τα μη απασχόλησης αγροτικά σπίτια τους για να χτίσουν μια φρέσκος-κρατώντας κρύα αποθήκευση για την προσωρινή αποθήκευση των επιλεγμένων αγροτικών προϊόντων είναι οικονομικώς πιό αποδοτικοί από νοικιάζοντας μια κρύα αποθήκευση μακροπρόθεσμα, ειδικά για τους μεγάλους και μέσου μεγέθους αγροτικούς συνεταιρισμούς, όπου οι τοπικές κυβερνήσεις δίνουν συχνά τις μεγάλες οικονομικές επιχορηγήσεις και την υποστήριξη.

Πολλοί πελάτες από Yunnan έχουν ρωτήσει για τις water-cooled μονάδες παρόμοιες με εκείνους που χρησιμοποιούνται στην κρύα αποθήκευση, συνήθως 200 κυβικοί μετρητές φρέσκος-την κρύα αποθήκευση είναι η πλειοψηφία. Δεδομένου ότι τα προϊόντα επιλέγονται από τον αγροτικό οπωρώνα, ο όγκος αποθήκευσης είναι συνήθως μεγάλος και η θερμοκρασία αποθήκευσης είναι επίσης υψηλή. Συστήνουμε ένα σύνολο 10 συγκρίνοντας δύο σύνολα ημι-σφραγισμένων αλόγων ή δύο σύνολα πλήρης-σφραγισμένων μονάδων 5Hp, οι ημι-σφραγισμένες 10Hp water-cooled μονάδες έχουν περισσότερα πλεονεκτήματα τιμών, και τα 2 σύνολα του πλήρης-σφραγισμένου 5Hp έχουν τα σταθερότερα και αξιόπιστα πλεονεκτήματα.

Η εικόνα είναι ανωτέρω μια batch 10 water-cooled μονάδων HP Bitzer που στέλνονται σε Yunnan. Οι μονάδες είναι εξοπλισμένες με τους νέους αρχικούς συμπιεστές Bitzer, τους shock-absorbing σωλήνες, τους συμπυκνωτές νερού Shell-και-σωλήνων, τους στεγνωτήρες, τις βαλβίδες σωληνοειδών, κ.λπ., και το γυαλί θέας μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Προαιρετικός. Συστήνεται να εγκατασταθεί ένας υγροποιημένου αερίου διαχωριστής για να αποτρέψει το σύστημα από την παραγωγή του υγρού πίσω και την πρόκληση της ζημίας στο συμπιεστή!

Κατά οικοδόμηση των μέσων και μεγάλων κρύων αποθηκεύσεων στη νότια Κίνα, τελικοί την πελάτες τείνουν να επιλέξουν τις water-cooled μονάδες. Έναντι της αέρας-ψύξης, water-cooling έχει πολλά πλεονεκτήματα: η καλή επίδραση ψύξης, γρήγορα που δροσίζει, ενέργεια - αποταμίευση και ενέργεια - αποταμίευση, που χρησιμοποιεί τον ίδιο συμπιεστή κάτω από τις συνθήκες, η water-cooled μονάδα παράγει περισσότερη ικανότητα ψύξης από η αερόψυκτη μονάδα, κ.λπ., ειδικά όταν η περιβαλλοντική θερμοκρασία είναι υψηλή, αυτό το πλεονέκτημα είναι προφανέστερη!

 

Co. εξοπλισμού ψύξης της Σαγκάη KUB, ΕΠΕ.
Διεύθυνση: Νο 328 στο 4ο δρόμο εγκαταστάσεων hengyong, περιοχή Jiading, Σαγκάη
Διεύθυνση εργοστασίων: Νο 328 στο 4ο δρόμο εγκαταστάσεων hengyong, περιοχή Jiading, Σαγκάη
Χρόνος εργασίας: 8:3017:30 (χρόνος του Πεκίνου)
Τηλέφωνο:

86-021 -63184860-17 (χρόνος εργασίας)

86--13916495206 (μη εργάσιμος χρόνος)

Fax: 86-021-53750132
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το lucy@shkubao.com