συμπιεστής BSA645DT φορητό R134A hitachi για τον ηλεκτρικό συμπιεστή κλιματιστικών μηχανημάτων γραφείων

Τόπος καταγωγής Guangdong, Κίνα (Ηπειρωτική)
Μάρκα HIGHLY
Αριθμό μοντέλου BSA645DT-R1EN
Ποσότητα παραγγελίας min 147 κομμάτι/κομμάτια
Τιμή US $80 / Pieces | 40 Piece/Pieces (Min. Order)
Συσκευασία λεπτομέρειες κοντραπλακέ
Χρόνος παράδοσης 10-20days
Όροι πληρωμής L/C, T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς 5000 μονάδες το μήνα
Λεπτομέρειες
Όρος νέος Τύπος περιστροφικός
Διαμόρφωση Φορητός Πηγή ισχύος συνεχούς ρεύματος
Βουβός Ναι Τάση 220V/240/50Hz
Βάρος 6kg Χρώμα Μαύρος
Υψηλό φως

cool room refrigeration compressor

,

refrigeration compressor for cold room

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ dehumidification συμπιεστών BSA645DT-R1EN ο περιστροφικός συμπιεστής προστασίας του περιβάλλοντος παίρνει την ψυκτική ουσία R134A

 

Συμπιεστής ψύξης αποξηραντών BSA645DT-R1EN

Πρότυπο BSA645DT-R1EN Τάση 230v 50/60 Hz
Ψυκτική ουσία R134A Αρχικός Κατασκευασμένος στην Κίνα

 

Όνομα προϊόντων: Ιδιαίτερα συμπιεστής BSA645DT-R1EN

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων συμπιεστών:

1. Υψηλής ενέργειας αποδοτικότητα, που σώζει την κατανάλωση ενέργειας

2. Χαμηλού θορύβου και ήρεμη λειτουργία

3. Φιλικές προς το περιβάλλον ψυκτικές ουσίες χρήσης για να προστατεύσει το περιβάλλον

4. Υψηλή αξιοπιστία, μακροπρόθεσμη αξιόπιστη λειτουργία.

Προφυλάξεις για τη χρήση ιδιαίτερα του συμπιεστή BSA645DT-R1EN:

1. Η εγκατάσταση, η συντήρηση και η επισκευή του συμπιεστή πρέπει να πραγματοποιηθούν κάτω από την καθοδήγηση του καταρτισμένου προσωπικού και να χρησιμοποιηθούν από τους επαγγελματίες

2. Ο συμπιεστής πρέπει να καθοριστεί σταθερά στο κιβώτιο συσκευασίας, και να έχει τα moisture-proof και προστατευόμενα από τους κραδασμούς μέτρα. Μην το βάλτε άνω πλευρά - κάτω κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης και της μεταφοράς, και το αποθηκεύστε σε μια καλά-αερισμένη αποθήκη εμπορευμάτων με μια σχετική υγρασία όχι περισσότερο από 80% και κανενός διαβρωτικού αερίου

3. Μόνο όταν ο συμπιεστής είναι σε λειτουργία, το σφραγίζοντας λαστιχένιο βούλωμα επιτρέπεται για να εξαχθεί. Εάν το βούλωμα βρίσκεται για να πέφτει μακριά ή να χαλαρώνει κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης και της μεταφοράς, πρέπει να επιθεωρηθεί και να υποβληθεί σε επεξεργασία εγκαίρως πριν από την αποθήκευση.

 

Σταθερής ταχύτητας R134a


(1Φ) 230V 50/60Hz

Senes Πρότυπο Μετατόπιση
(cc/rev)
Ικανότητα ψύξης
(ψ)
Ικανότητα ψύξης
(Btu/h)
ΣΠΟΛΑ
(W/W)
Capcitor
(uF/V)
Ύψος
(χιλ.)
Εξεταστικός όρος
Α BSA357DT 3.57 463 1580 1.95 6.5/450 143.0 ASHRAE/T
BSA645DT 6.45 860 2934 2.21 8/450 169.0 ASHRAE/T
Δ BSD122DT 12.2 1460 4982 2.96 17/400 232.9 ASHRAE/T

 

κοινό πρόβλημα:

 

Ερώτηση 1: Είναι οι συμπιεστές η επιχείρησή σας πωλούν τους αρχικούς συμπιεστές;

 

Απάντηση: Εγγυώμαστε ότι οι συμπιεστές που πωλούνται συμπιεστές από τη Panasonic, Meizhi, Hitachi, Copeland, Daikin, τη Sanyo, Danfoss, Embraco, Secop, Tecumseh, και άλλους συμπιεστές εμπορικών σημάτων είναι όλοι 100% οι ολοκαίνουργιοι αρχικοί. Σαν μεγάλο και επαγγελματικό προμηθευτή των υλικών εξαρτημάτων εξοπλισμού και συμπιεστών συντήρησης κλιματισμού στη Νότια Κίνα, KUB έχει τα ανεξάρτητα προϊόντα και είναι δεσμευμένο στην εξυπηρέτηση των υψηλής ποιότητας εργοστασίων, των πελατών εφαρμοσμένης μηχανικής και συντήρησης, και έχει συσσωρεύσει μια καλή φήμη. Συνδέουμε το μεγάλο ενδιαφέρον με την επιχειρησιακή φήμη μας.

 

Ερώτηση 2: Πώς να κρίνει εάν είναι ένας αρχικός συμπιεστής;

 

Απάντηση: Εάν είναι ένας αρχικός συμπιεστής μπορεί να παρατηρηθεί και να κριθεί από τις ακόλουθες πτυχές για την αναφορά των πελατών:

 

1. Προσδιορισμός τιμών: Εάν η τιμή είναι ιδιαίτερα φτηνή, πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά, και προσπαθείτε να αγοράσετε τους συμπιεστές από τα κανονικά καταστήματα ειδικότητας.

 

2. Προσδιορισμός επιφάνειας: Οι περισσότερες από τις ανανεωμένες μηχανές ψεκάζονται, έτσι είναι δύσκολο για τους μη-επαγγελματίες να διακρίνουν ένα ή δύο από το χρώμα, αλλά ο αρχικός είναι ομαλό και φωτεινό, και το ψεκασμένο πλαστικό είναι λίγο σκοτεινό επιπλέον, προσδιορίστε την καλωδίωση από τα τελικά τερματικά είναι ένας καλύτερος τρόπος να προσδιοριστούν. Ανεξάρτητα από το πόσο έξυπνη η τεχνολογία αποκατάστασης είναι, τα τερματικά δεν μπορεί να αλλάξουν, και ο βαθμός των παλαιών και νέων τερματικών των τερματικών μπορεί να κριθεί.

 

3. Εσωτερικός προσδιορισμός: Προσδιορισμένος από τη μετακίνηση. Κάποιος ρώτησε εάν η μετακίνηση δεν μπορεί να δει. Εντούτοις, το κατεψυγμένο ελαιοδοχείο πάντα χύνεται έξω. Η σαφήνεια και το γούστο του κατεψυγμένου ελαιοδοχείου διακρίνονται, και συμπεριλαμβάνεται στην αρχική μηχανή. Το άζωτο διατηρεί την πίεση, η οποία είναι επίσης αδύνατη για τις ανανεωμένες μηχανές.

 

Ερώτηση 3: Γιατί ο αρχικός συμπιεστής δεν καλύπτεται από την εξουσιοδότηση, αλλά την ανανεωμένη μηχανή, το δεύτερο κινητό τηλέφωνο, και η σε μη απευθείας σύνδεση μηχανή χρησιμοποιείται για ένα εξάμηνο ή περισσότερο;

 

Απάντηση: Αυτή η ερώτηση είναι μια καλή ερώτηση, και είναι επίσης μια ερώτηση ότι κάθε πελάτης που αγοράζει έναν συμπιεστή πρέπει να ρωτήσει. Έχω υποβάλει αυτήν την ερώτηση όταν εισήγαγε αρχικά το Ι τη βιομηχανία. Γιατί είναι η αρχική μηχανή ακριβή και δεν υπάρχει κανένα εξουσιοδότηση, φτηνή ανανεωμένη μηχανή και δεύτερο κινητό τηλέφωνο; Μπορεί η σε μη απευθείας σύνδεση μηχανή να χρησιμοποιηθεί;

Οι λόγοι είναι οι ακόλουθοι:

 

1. Το κόστος παραγωγής του αρχικού συμπιεστή δεν μπορεί να συγκριθεί με το δείκτη δευτερολέπτων, που ανανεώνονται, και τις σε μη απευθείας σύνδεση μηχανές στην αγορά.

 

2. Βασικά, ηλεκτρολόγοι, μηχανικοί, κ.λπ. λειτουργήστε την ψύξη και τη συντήρηση. Μερικοί άνθρωποι δεν έχουν συχνά καμία εμπειρία και δεξιότητα, και λίγες πιστοποιούνται πραγματικά για την εργασία, ακόμα κι αν οι κάτοχοι αδειών δεν έχουν επίσης καμία εμπειρία συντήρησης. Η βασική ανάλυση του συστήματος ψύξης είναι αναπόφευκτη για τα ακόλουθα τέσσερα στοιχεία: Μια κρύα δαπάνη Γ άνθρακα υψηλής και χαμηλής πίεσης (αναλογία συμπίεσης) Β που ενεργοποιεί τον τρέχοντα συμπιεστή Δ υπερθερμαίνει.

 

Η υπερβολική απόκλιση 1 των ανωτέρω 4 στοιχείων θα προκαλέσει αναπόφευκτα την απώλεια συμπιεστών! Εάν χρησιμοποιήσετε έναν ολοκαίνουργιο συμπιεστή από το αρχικό εργοστάσιο, η λειτουργία μπορεί να επιτύχει τα ανωτέρω σημεία, και θα διαρκέσει μερικά έτη για να σκεφτεί ότι θα είναι σπασμένη μεταγενέστερη χρήση!

 

Κανονισμοί για την ασφάλεια για τη χρήση των συμπιεστών ψύξης

 

1 είναι αυστηρά απαγορευμένο για να χρησιμοποιήσει το οξυγόνο για να εξετάσει την πίεση, και είναι αυστηρά απαγορευμένο για να εξετάσει την πίεση με το άζωτο χωρίς την πίεση που μειώνει τη βαλβίδα. Μερικοί χρήστες έχουν δοκιμάσει αυτό το πρόβλημα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διόρθωσης. Ελπίζω ότι όλοι οι έμποροι θα δώσουν προσοχή σε το και θα υπενθυμίσουν στον εφαρμοστή για να λειτουργήσουν εγκαίρως σύμφωνα με τις λειτουργικές διαδικασίες.

2 η μηχανή πρέπει να εγκατασταθεί σε μια οριζόντια επιφάνεια μέσω ενός απορροφητή κλονισμού και να καθοριστεί. Το αεροπλάνο δεν πρέπει να δονηθεί ή να τινάξει βίαια.

3 δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο διαβρωτικό περιβάλλον, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο εύφλεκτο και εκρηκτικό περιβάλλον.

4 προκειμένου να μειωθεί η υγρασία στο σύστημα κατά τη λειτουργία, να είστε βέβαιος να χρησιμοποιήσει ένα ξηρό φίλτρο για να απορροφήσει την υγρασία, αλλά ποτέ τη μεθανόλη χρήσης για να απορροφήσει την υγρασία, επειδή η μεθανόλη θα βλάψει σοβαρά τις σπείρες μηχανών και θα αναγκάσει τη μηχανή για να καψει. Προκειμένου να αποτραπεί ο ρύπος στο σύστημα από την είσοδο του συμπιεστή, παρακαλώ προσπαθήστε να εγκαταστήσετε ένα φίλτρο αναρρόφησης.

5 παρακαλώ χρησιμοποιήστε μια κενή αντλία που σκουπίζει με ηλεκτρική σκούπα, και προσπαθήστε να μην χρησιμοποιήσετε έναν συμπιεστή που σκουπίζει από μόνοι σας.

6 προκειμένου να αποφευχθεί η υγρή λειτουργία κλονισμού, παρακαλώ κλείστε τη βαλβίδα αναρρόφησης κατά να διακόψει για πολύ καιρό, και ανοίξτε τη θερμάστρα στροφαλοφόρων αξόνων 3 ώρες πρίν αρχίζει.

7 ποτέ στενή η βαλβίδα εξάτμισης κατά την έναρξη του συμπιεστή, ως αυτό θα βλάψει το συμπιεστή και θα παρουσιάσει έναν μεγάλο κίνδυνο.

8 η κύρια καλωδίωση και τα θερμικά τερματικά καλωδίωσης προστασίας στο κιβώτιο συνδέσεων συμπιεστών πρέπει να σφραγιστούν και να μονωθούν με τη μονώνοντας κόλλα 704 (που παρέχονται τα εξαρτήματα) για να αποφύγουν μακριά και τον υπερβολικό παγετό, οι οποίοι μπορούν να προκαλέσουν ένα βραχυκύκλωμα όταν αγγίζει η γραμμή τη γραμμή.

9 όταν ο συμπιεστής χρησιμοποιείται έξω από τη σειρά, τη ζωή συμπιεστών θα κοντύνουν. Αυτή τη στιγμή, υπερθερμάνετε πρέπει να ρυθμιστεί, και ο συμπιεστής πρέπει να δροσιστεί για να κάνει τη μηχανή να τρέξει μέσα στη διευκρινισμένη σειρά, όπως η προσθήκη ενός κεφαλιού κυλίνδρων στον κύλινδρο συμπιεστών. ανεμιστήρας.

 

συμπιεστής BSA645DT φορητό R134A hitachi για τον ηλεκτρικό συμπιεστή κλιματιστικών μηχανημάτων γραφείων 0

συμπιεστής BSA645DT φορητό R134A hitachi για τον ηλεκτρικό συμπιεστή κλιματιστικών μηχανημάτων γραφείων 1

Άποψη του εργοστασίου μας:

 

-20~+45Ã¢â€žÆ ευφυής ενσωματώστε τις εμπορικές συμπυκνώνοντας μονάδες 3HP R404a ψύξης για την αποθήκευση KB030RLE 3 κρύων δωματίων

 

 
Συνιστώμενα προϊόντα