Επιρροή των λειτουργούντων όρων στην απόδοση των ψυγείων νερού!

June 2, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επιρροή των λειτουργούντων όρων στην απόδοση των ψυγείων νερού!

Τα ψυγεία συμπίεσης μπορούν να διαιρεθούν σε φυγοκεντρικά ψυγεία, ψυγεία βιδών, ψυγεία εμβόλων και ψυγεία κυλίνδρων σύμφωνα με τις μορφές συμπίεσής τους. Τα φυγοκεντρικά ψυγεία χρησιμοποιούνται ευρέως λόγω της συμπαγούς δομής, της μεγάλης ικανότητας κατάψυξης μιας ενιαίας μηχανής, της μικρής περιοχής πατωμάτων, του stepless αυτόματου κανονισμού και της υψηλής αποδοτικότητάς τους. Για να μελετήσουν την επιρροή των λειτουργούντων όρων στην απόδοση της φυγοκέντρου τα ψυγεία και να πραγματοποιήσουν την αποδοτική λειτουργία των ψυγείων είναι πάντα η εστίαση των ερευνητών στη βιομηχανία κλιματισμού και ψύξης. Η αποδοτικότητα του ψυγείου επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες. Εκτός από τη βελτίωση της αποδοτικότητας μέσω της διαδικασίας παραγωγής της, προσοχή πρέπει επίσης να δοθεί στον αντίκτυπο των λειτουργούντων όρων στη ενεργειακή αποδοτικότητα της.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επιρροή των λειτουργούντων όρων στην απόδοση των ψυγείων νερού!  0

 

1. Επηρεασμός των παραγόντων της πιό ψυχρής απόδοσης

 

Οι παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στην πραγματική απόδοση λειτουργίας των ψυγείων νερού μπορούν να διαιρεθούν σε δύο κατηγορίες: εσωτερικοί παράγοντες και εξωτερικοί παράγοντες. Μεταξύ τους, ο τύπος συμπιεστών, το σχέδιο μονάδων, η διαδικασία παραγωγής, ο τύπος ψυκτικών ουσιών και το γεμίζοντας ποσό είναι εσωτερικοί παράγοντες. Επιπλέον, υπάρχουν προφανείς διαφορές κατά την εκτέλεση των ψυγείων νερού υπό τους διαφορετικούς λειτουργούντες όρους (εξωτερικοί παράγοντες).


Η επιρροή των λειτουργούντων όρων στη ΣΠΟΛΑ του ψυγείου περιλαμβάνει τους ακόλουθους παράγοντες: θερμοκρασία συμπύκνωσης, θερμοκρασία εξάτμισης και ποσοστό φορτίων. Η θερμοκρασία συμπύκνωσης εξαρτάται από τη ροή του νερού συμπυκνωτών, τη θερμοκρασία κολπίσκων νερού συμπυκνωτών και την αποδοτικότητα ανταλλαγής θερμότητας συμπυκνωτών (η διαφορά θερμοκρασίας ανταλλαγής θερμότητας μεταξύ του νερού και της ψυκτικής ουσίας) Η θερμοκρασία εξάτμισης εξαρτάται από την αποδοτικότητα ανταλλαγής θερμότητας του εξατμιστήρα, τη θερμοκρασία ύδατος εξόδου του εξατμιστήρα και τη ροή του νερού του εξατμιστήρα. Λερώνοντας το συντελεστή, η μη συμπυκνώσιμη διαμόρφωση ανταλλακτών περιεχομένου αερίου και θερμότητας θα ασκήσει ορισμένη επίδραση στην αποδοτικότητα ανταλλαγής θερμότητας.


Γενικά, η σπόλα που υποδεικνύεται στην πινακίδα του ψυγείου είναι η αποδοτικότητα υπό τις ονομαστικές συνθήκες εργασίας των εθνικών προτύπων. Σύμφωνα με αυτήν την σπόλα, η λειτουργούσα απόδοση του ψυγείου μπορεί να συγκριθεί σε μια ορισμένη σειρά. Εντούτοις, στην πραγματική λειτουργία των ψυγείων, οι λειτουργούντες όροι ποικίλλουν πολύ, και η σπόλα υπό τους ονομαστικούς όρους είναι δύσκολο να απεικονιστεί την πραγματική λειτουργούσα ενεργειακή αποδοτικότητα των ψυγείων. Παίρνοντας ένα φυγοκεντρικό ψυγείο ενός ορισμένου εμπορικού σήματος για παράδειγμα, αυτό το έγγραφο αναλύει την κανονική σχέση μεταξύ των διαφορετικών παραγόντων και της πιό ψυχρής αποδοτικότητας.

 

2. Επίδραση του ποσοστού φορτίων στο συντελεστή της απόδοσης

 

Η σπόλα του φυγοκεντρικού ψυγείου υπό τις ονομαστικές συνθήκες εργασίας είναι 6,6. Υπό τους όρους της σταθερής ροής του δροσίζοντας νερού και του κατεψυγμένου νερού, της κατεψυγμένης θερμοκρασίας εξόδου νερού 7 ℃ και της θερμοκρασίας κολπίσκων νερού ψύξης 30 ℃, τα χαρακτηριστικά απόδοσης των ψυγείων κάτω από τα διαφορετικά ποσοστά φορτίων λαμβάνονται.

 

Η μερική καμπύλη απόδοσης φορτίων του φυγοκεντρικού ψυγείου αρχίζει από 100%. Με τη μείωση του ποσοστού φορτίων, η σπόλα αυξάνεται αργά. Στο μερικό τμήμα φορτίων 75% ~ 85%, η σπόλα φθάνει στον υψηλότερο. Η σπόλα στο υψηλότερο σημείο της καμπύλης είναι περίπου 1,05 φορές της σπόλας υπό τον πλήρη όρο φορτίων. Η μερική καμπύλη απόδοσης φορτίων στο σχήμα 1 παρουσιάζει στο γενικό νόμο απόδοσης των φυγοκεντρικών ψυγείων, δηλ., αιχμή σπολών των φυγοκεντρικών ψυγείων συχνά δεν εμφανίζεται στο πλήρες φορτίο.

 

Όταν το σταθερό φυγοκεντρικό ψυγείο συχνότητας λειτουργεί στο μερικό φορτίο, η ικανότητα ψύξης μπορεί να ρυθμιστεί με τη ρύθμιση οδηγών vanes και κολπίσκων throttling. Όταν vane οδηγών είναι ελαφρώς κλειστό, η ροή ψυκτικών ουσιών μειώνεται. Συγχρόνως, ο ανταλλάκτης θερμότητας έχει την ικανοποιητική ανταλλαγή θερμότητας κάτω από το μερικό φορτίο (ισοδύναμο με τη διεύρυνση του ανταλλάκτη θερμότητας), έτσι η αποδοτικότητα μονάδων είναι συνήθως η υψηλότερη κάτω από το μερικό φορτίο (η υψηλότερη σπόλα εμφανίζεται συχνά στο τμήμα φορτίων 70% ~ 90%). Εντούτοις, όταν vane οδηγών είναι ανοιγμένο πάρα πολύ μικρό, η throttling επίδραση αυξάνεται σημαντικά και η αποδοτικότητα μειώνεται πολύ. Αξίζει ότι το ποσοστό φορτίων που αντιστοιχεί στην υψηλότερη σπόλα (δηλ. το βέλτιστο ποσοστό φορτίων) επίσης αλλάζει δυναμικά με τους διαφορετικούς λειτουργούντες όρους.
Επομένως, το επιτόπιο λειτουργούν προσωπικό βρήκε και ανέλυσε το βέλτιστο λειτουργούν τμήμα φορτίων του ψυγείου, και έλεγξε εύλογα τον αριθμό ψυγείων που αρχίζουν σύμφωνα με την αλλαγή της απαίτησης φορτίων τελών, η οποία είναι μεγάλης σημασίας για να βελτιώσει τη ενεργειακή αποδοτικότητα και την ασφάλεια ολόκληρου του δωματίου μηχανών.

 

3. Επίδραση της κατεψυγμένης θερμοκρασίας εξόδου νερού στο συντελεστή της απόδοσης

 

Στην ίδια θερμοκρασία συμπύκνωσης, οι διαφορετικές θερμοκρασίες ύδατος εξόδου εξατμιστήρων θα ασκήσουν επίσης επίδραση στη ΣΠΟΛΑ του ψυγείου. Κάτω από τους όρους της σταθερής ροής του δροσίζοντας νερού και του κατεψυγμένου νερού, και τον κολπίσκο η θερμοκρασία ύδατος του συμπυκνωτή είναι 30 ℃, τα χαρακτηριστικά απόδοσης του ψυγείου στις διαφορετικές θερμοκρασίες ύδατος εξόδου του εξατμιστήρα λαμβάνονται.

 

Η ΣΠΟΛΑ απόδοσης του ψυγείου αυξάνεται με την αύξηση της θερμοκρασίας ύδατος εξόδου του εξατμιστήρα. Μέσω της ανάλυσης και της σύγκρισης, για κάθε 1 αύξηση °C στη θερμοκρασία ύδατος εξόδου του εξατμιστήρα, η ΣΠΌΛΑ των πιό ψυχρών αυξήσεων κατά 1,5% σε 3%, και η συγκεκριμένη επίδραση βελτίωσης συσχετίζονται με τις πραγματικές λειτουργούσες συνθήκες. Οι αιχμές ΣΠΟΛΩΝ των τριών που η πιό ψυχρή απόδοση κάμπτει όλων εμφανίζονται σε 75% στο ποσοστό φορτίων 85%.

 

Η αύξηση της θερμοκρασίας ύδατος εξόδου του εξατμιστήρα μπορεί να αυξήσει την αξία ΣΠΟΛΩΝ του ψυγείου, επειδή η αύξηση της θερμοκρασίας εξάτμισης σημαίνει ότι η αναλογία συμπίεσης του συμπιεστή μειώνεται. Συγχρόνως, η ογκομετρική ικανότητα ψύξης της ψυκτικής ουσίας στις αλλαγές κύκλων ψύξης με την κατάσταση αναρρόφησης του συμπιεστή, και ο συγκεκριμένος όγκος του ατμού ψυκτικών ουσιών στον κύκλο ψύξης αυξάνονται με τη μείωση της θερμοκρασίας εξάτμισης. Όταν η θερμοκρασία συμπύκνωσης καθορίζεται, η ικανότητα ψύξης του φυγοκεντρικού ψυγείου θα αυξηθεί με την αύξηση της θερμοκρασίας εξάτμισης, και η ΣΠΟΛΑ του ψυγείου θα αυξηθεί με την αύξηση της θερμοκρασίας εξάτμισης.

Αν και η αύξηση της θερμοκρασίας εξόδου του κατεψυγμένου νερού για να βελτιώσει την απόδοση του ψυγείου έχει μια σημαντική επίδραση, λόγω των απαιτήσεων διαδικασίας στην εφαρμοσμένη μηχανική εργοστασίων, ειδικά το καθαρό εργαστήριο δωματίων του εργοστασίου ημιαγωγών έχει τις ακριβείς απαιτήσεις στη θερμοκρασία και την υγρασία του κλιματιστικού μηχανήματος και ο αριθμός εναλλαγών αέρα, η θερμοκρασία εξόδου του κατεψυγμένου νερού ρυθμίζεται. Η σειρά είναι σχετικά στενή. Αυτό απαιτεί το χειριστή για να βελτιστοποιήσει τη θερμοκρασία ύδατος εξόδου όσο το δυνατόν περισσότερο στην προϋπόθεση της εξασφάλισης των απαιτήσεων διαδικασίας, έτσι ώστε το ψυγείο λειτουργεί στο μέγιστο σημείο ΣΠΟΛΩΝ, και βελτιώνει περαιτέρω την απόδοση του ψυγείου. Στα εμπορικά κτήρια, που επαναρυθμίζουν η θερμοκρασία εξόδου του κατεψυγμένου νερού είναι ένας σημαντικός τρόπος να βελτιωθεί αποτελεσματικά η γενική ενεργειακή αποδοτικότητα του πιό ψυχρού δωματίου κλιματισμού. Στις μεταβατικές εποχές της άνοιξης και του φθινοπώρου ή κατά τη διάρκεια της περιόδου χαμηλός-φορτίων τη νύχτα, κατάλληλα που αυξάνονται η θερμοκρασία εξόδου μπορεί να βελτιώσει την αποδοτικότητα του ψυγείου.

 

4. Επιρροή της θερμοκρασίας ύδατος κολπίσκων συμπυκνωτών στο συντελεστή απόδοσης

 

Η θερμοκρασία συμπύκνωσης του ψυγείου καθορίζεται με τη διαδικασία ανταλλαγής θερμότητας από την πλευρά ψύξης του ψυγείου. Η θερμότητα απαλλάσσεται από το ψυγείο στο υπαίθριο περιβάλλον και υποβάλλεται σε τρεις διαδικασίες ανταλλαγής θερμότητας με τη σειρά: η θερμότητα συμπύκνωσης της ψυκτικής ουσίας στο συμπυκνωτή μεταφέρεται στο δροσίζοντας νερό, και το δροσίζοντας νερό μεταφέρει τη θερμότητα. Μεταφέρεται από το ψυγείο στο δροσίζοντας πύργο, και το δροσίζοντας νερό στο δροσίζοντας πύργο ανταλλάσσει τη θερμότητα με τον εξωτερικό αέρα.

Η θερμοκρασία ύδατος κολπίσκων συμπυκνωτών επηρεάζεται από την παραγωγή δροσίζοντας πύργων και την υγρή θερμοκρασία βολβών. Κάτω από τον όρο της σταθερής ροής του δροσίζοντας νερού και του κατεψυγμένου νερού, και την έξοδο η θερμοκρασία ύδατος του εξατμιστήρα είναι 7 ℃, η καμπύλη της απόδοσης του ψυγείου με τη διαφορετική θερμοκρασία ύδατος κολπίσκων του συμπυκνωτή παρουσιάζεται στο σχήμα 3. Το σχήμα 3 δείχνει ότι ως κολπίσκο η θερμοκρασία ύδατος του συμπυκνωτή μειώνεται, η ΣΠΟΛΑ των πιό ψυχρών βαθμιαία αυξήσεων. Για κάθε 1 μείωση °C στη θερμοκρασία ύδατος κολπίσκων του συμπυκνωτή, της ΣΠΌΛΑΣ των πιό ψυχρών αυξήσεων από 2% σε 5%, και της ενέργειας - η επίδραση αποταμίευσης του ψυγείου είναι προφανής.

 

Πολλές κατασκευαστές αυτόματου ελέγχου ή επιχειρήσεις εξοικονόμησης ενέργειας στην αγορά έχουν επιτύχει ορισμένα αποτελέσματα εξοικονόμησης ενέργειας μέσω του βέλτιστου ελέγχου της θερμοκρασίας ύδατος ψύξης. Η αρχή είναι ότι όταν μειώνεται η θερμοκρασία ύδατος κολπίσκων του συμπυκνωτή, οι μειώσεις πίεσης συμπύκνωσης, η ενθαλπία των μειώσεων αερίου εξόδου συμπιεστών, και των ηλεκτρικών ενεργειακών μειώσεων εισαγωγής, με αυτόν τον τρόπο αυξάνοντας τη ΣΠΟΛΑ του ψυγείου. Στον πραγματικό έλεγχο λειτουργίας, είναι επίσης απαραίτητο να διατεθεί εύλογα η κατανάλωση ενέργειας του ψυγείου και του εξοπλισμού μετάδοσης, διανομής και θερμότητας αφαίρεσης δροσίζοντας νερού σύμφωνα με την υπαίθρια υγρή θερμοκρασία βολβών και η πραγματική διαμόρφωση του δροσίζοντας πύργου και του ψυγείου, που συνδυάζεται με τους όρους όπως η ελάχιστη επιτρεπόμενη θερμοκρασία ύδατος κολπίσκων του δροσίζοντας νερού της μονάδας. βάρος για να βελτιώσει τη γενική ενεργειακή αποδοτικότητα του δωματίου εξοπλισμού.

 

5. Η επίδραση του μεταβλητού ποσοστού ροής κατεψυγμένου νερού στο συντελεστή της απόδοσης

 

Στο μεταβλητό έλεγχο ροής του κατεψυγμένου νερού, υπάρχουν τρεις κοινές μέθοδοι:
1) Διαφορική μέθοδος ελέγχου πίεσης με τη σταθερή διαφορά πίεσης μεταξύ των κύριων σωλήνων νερού ανεφοδιασμού και επιστροφής
2) Η πιό δυσμενής μέθοδος ελέγχου πίεσης τέλος-βρόχων διαφορική στην οποία το διαφορικό πίεσης στο τέλος του βρόχου κρατιέται σταθερό
3) Σταθερή μέθοδος ελέγχου διαφοράς θερμοκρασίας για τη σταθερή διαφορά θερμοκρασίας σωλήνων ανεφοδιασμού και επιστροφής κύρια.
Η διαφορά μεταξύ του μεταβλητού ελέγχου ροής τρία δεν θα συζητηθεί εδώ, και η ακόλουθη ανάλυση θα πραγματοποιηθεί χρησιμοποιώντας το σταθερό θερμοκρασίας έλεγχο ροής διαφοράς μεταβλητό για το κατεψυγμένο νερό. Κάτω από τους όρους της σταθερής ροής του νερού ψύξης, η θερμοκρασία ύδατος κολπίσκων συμπυκνωτών 30 °C, και η θερμοκρασία ύδατος εξόδου εξατμιστήρων 7 °C, τα χαρακτηριστικά του ψυγείου κάτω από το διαφορετικό κολπίσκο και τις διαφορές θερμοκρασίας ύδατος εξόδου του εξατμιστήρα παρουσιάζονται στο σχήμα 4.

 

Μπορεί να δει από το σχήμα 4 ότι όταν το μερικό φορτίο του εξατμιστήρα του ψυγείου είναι μεγαλύτερο από 80%, οι τρεις μεταβλητές καμπύλες απόδοσης ροής είναι πολύ στενές. Μικρός.
Ο λόγος είναι ότι, αφ' ενός, η μείωση του ποσοστού ροής του νερού από την πλευρά εξατμιστήρων οδηγεί σε μια μείωση στην αποδοτικότητα ανταλλαγής θερμότητας από την πλευρά εξατμιστήρων, η οποία μειώνει τη ΣΠΟΛΑ της μονάδας Η διαφορά στη θερμοκρασία θα προκαλέσει τις αλλαγές στη θερμοκρασία εξάτμισης. Η μέση θερμοκρασία του νερού κολπίσκων και εξόδου στην πλευρά εξατμιστήρων είναι υψηλότερη από τη μέση θερμοκρασία του κολπίσκου και το νερό εξόδου στο σταθερό ποσοστό ροής κάτω από το μερικό φορτίο, έτσι αυτό σημαίνει ότι η θερμοκρασία εξάτμισης του ψυγείου είναι υψηλότερη, έτσι η ΣΠΟΛΑ της μονάδας είναι υψηλότερη. βελτιωθείτε. Η συνδυασμένη επίδραση των ανωτέρω δύο πτυχών κρατά τη ΣΠΟΛΑ της μονάδας βασικά αμετάβλητης κάτω από τις διαφορετικές διαφορές θερμοκρασίας.

 

6. Η επιρροή του μεταβλητού ποσοστού ροής δροσίζοντας νερού στη ΣΠΟΛΑ

 

Όταν η θερμοκρασία ύδατος κολπίσκων από την πλευρά συμπύκνωσης είναι η ίδια, με τη μείωση του ποσοστού ροής του νερού ψύξης, η απόρριψη θερμότητας του συστήματος θα μειωθεί και η αποδοτικότητα ανταλλαγής θερμότητας του συμπυκνωτή θα μειωθεί. Κάτω από τους όρους της σταθερής ροής του κατεψυγμένου νερού, η θερμοκρασία ύδατος κολπίσκων συμπυκνωτών 30 °C, και η θερμοκρασία ύδατος εξόδου εξατμιστήρων 7 °C, τα χαρακτηριστικά του ψυγείου κάτω από το διαφορετικό κολπίσκο και τις διαφορές θερμοκρασίας ύδατος εξόδου του συμπυκνωτή παρουσιάζονται στο σχήμα 5. Μπορεί να δει από το σχήμα 5 ότι όταν οι όροι από την πλευρά εξατμιστήρων είναι οι ίδιοι και η θερμοκρασία ύδατος κολπίσκων του συμπυκνωτή είναι σταθερή, το μεταβλητό ποσοστό ροής δροσίζοντας νερού ασκεί μεγαλύτερη επίδραση στην απόδοση του ψυγείου. Υπό σταθερό θερμοκρασίας έλεγχο ροής διαφοράς μεταβλητό, με τη μείωση του ποσοστού φορτίων, η ροή του νερού ψύξης από την πλευρά συμπύκνωσης του ψυγείου μειώνεται βαθμιαία. Έναντι της σταθερής λειτουργίας ροής, η ΣΠΟΛΑ του ψυγείου μειώνεται από 3% σε 8%.

 

Παρόμοιος με την κατεψυγμένη υδραντλία, αφότου αλλάζει η δροσίζοντας υδραντλία το ποσοστό ροής, η ενέργεια - η αποταμίευση αποτελεί συχνά 3% σε 8% της λειτουργούσας κατανάλωσης ενέργειας του ψυγείου. Η κατεύθυνση αλλαγής της συγκεκριμένης ενέργειας - ποσοστό αποταμίευσης είναι σύμφωνη με την τάση της μείωσης της ΣΠΟΛΑΣ του ψυγείου, δηλ., όσο μικρότερο το ποσοστό φορτίων, η περισσότερη ενέργεια - που σώζει τη δροσίζοντας υδραντλία θα σώσει, και η περισσότερο ΣΠΟΛΑ του ψυγείου θα μειωθεί.
Εν περιλήψει, ο έλεγχος μετατροπής συχνότητας της δροσίζοντας υδραντλίας ασκεί μεγάλη επίδραση στην απόδοση του ψυγείου. Εάν η ενέργεια που σώζεται από τη μετατροπή συχνότητας της δροσίζοντας υδραντλίας αντισταθμίζει την αύξηση στην κατανάλωση ενέργειας του ψυγείου είναι ακόμα πλεόνασμα, το οποίο είναι ο παράγοντας κλειδί στην απόφαση να υιοθετηθεί αυτή η τεχνολογία.

 

7. Συμπέρασμα

 

Σε αυτό το έγγραφο, οι πέντε κύριοι παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στην απόδοση του ψυγείου, δηλαδή το ποσοστό φορτίων του ψυγείου, η θερμοκρασία ύδατος κολπίσκων του συμπυκνωτή, η θερμοκρασία ύδατος εξόδου του εξατμιστήρα, το ποσοστό ροής του νερού του εξατμιστήρα και το ποσοστό ροής του νερού του συμπυκνωτή, αναλύονται ποσοτικά, και τα ακόλουθα συμπεράσματα συνάγονται:

1) Η τιμή κορυφής ΣΠΟΛΩΝ των φυγοκεντρικών ψυγείων συχνά δεν εμφανίζεται στο πλήρες φορτίο. Σε περισσότερες περιπτώσεις, όταν το ποσοστό φορτίων είναι 70% σε 90%, η απόδοση του ψυγείου είναι η υψηλότερη
2) Για κάθε 1 αύξηση °C στη θερμοκρασία ύδατος εξόδου του εξατμιστήρα, η ΣΠΌΛΑ των πιό ψυχρών αυξήσεων κατά 1,5% σε 3%. Στην προϋπόθεση της κάλυψης των απαιτήσεων ανταλλαγής θερμότητας τελών, που αυξάνεται η θερμοκρασία ύδατος εξόδου του εξατμιστήρα μπορεί αποτελεσματικά να βελτιώσει την αποδοτικότητα του πιό ψυχρού δωματίου
3) Όταν η θερμοκρασία ύδατος κολπίσκων του συμπυκνωτή μειώνεται από 1°C, η ΣΠΌΛΑ του ψυγείου αυξάνεται από 2% σε 5%. Στον πραγματικό έλεγχο λειτουργίας, είναι απαραίτητο να διατεθεί εύλογα το βάρος κατανάλωσης ενέργειας του ψυγείου και του εξοπλισμού μετάδοσης, διανομής και θερμότητας αφαίρεσης δροσίζοντας νερού για να επιτύχει το γενικό πιό ψυχρό δωμάτιο. βελτίωση ενεργειακής αποδοτικότητας
4) Η λογική ρύθμιση της ροής του νερού του εξατμιστήρα μπορεί πολύ να σώσει την κατανάλωση ενέργειας της κατεψυγμένης υδραντλίας. Δεν υπάρχει σχεδόν καμία διαφορά κατά την εκτέλεση του ψυγείου κάτω από τις διαφορετικές κατεψυγμένες ροές του νερού, έτσι η κατεψυγμένη ροή του νερού μπορεί να μειωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο στην προϋπόθεση της εξασφάλισης της απαίτησης τελών
5) Η μεταβλητή ροή του δροσίζοντας νερού ασκεί μεγάλη επίδραση στην απόδοση του ψυγείου. Η μεταβλητή ροή του δροσίζοντας νερού πρέπει να καταλάβει πλήρως την απόδοση του ψυγείου και την απόδοση της δροσίζοντας υδραντλίας και του δροσίζοντας πύργου
6) Η ενεργειακή αποδοτικότητα κάθε εξοπλισμού στο πιό ψυχρό δωμάτιο έχει επιπτώσεις η μια στην άλλη. Η άριστοι λειτουργία, ο έλεγχος και η διαχείριση του δωματίου μηχανών πρέπει να βασιστούν στα βασικά λειτουργούντα χαρακτηριστικά του πραγματικού εξοπλισμού, και να λάβουν υπόψη τη γενική ενεργειακή αποδοτικότητα του δωματίου μηχανών και να βελτιώσουν την ενεργειακή χρησιμοποίηση.